dilluns, 31 d’agost del 2009

Cape tribulation

El Cape Tribulation és la jungla més antiga de la terra. Està a uns 150 km al nord de Cairns. Hem vist més rainforest, anat al zoo, on hem pogut veure cocodrils, més wallabys, canguros i moltes aus diferents, així com algun Koala i un d'ells despert! D'aquí hem anat al riu on després que el guia ens advertis de molts perills entre ells una planta que quan ens l'ha ensenyat ha resultat ser com una branca d'un roser, hem passejat pel rainforest que hi ha al seu voltant. Al riu qui ha volgut s'ha pogut banyar, l'Angel ho ha fet. L'aigua estava molt refrescant i ha sortit molt suavet.
Avui ha estat un dia de moltes parades i curtes. En un moment donat hem parat a una lloc on fan gelats i diuen que són molt bons i molt naturals (ells mateixos fan crèixer els fruiters diuen) i la parada ha consistit en que practicament tothom del mini bus, 12 de 14 fessin cua per comprar el gelat que els hi donava la senyora. D'aquí a un mini creuer en una barcassa pel riu. Aquí ha estat quan hem tornat a veure mangraves, un parell de cocodrils, una serp i aus. El cocodril és molt difícil de veure, sempre procura amagar-se i normalment no nes veuen. Però hem estat de sort.
Del mini creuer pel riu a la platja de Cape tribulation. La platja és verge, la jungla arriba a la sorra que no és ni fina, és un terra de sorra finíssima molt compactada on ni ha molts crancs petits. Jo m'hi he banyat, l'aigua era calenta i no cobria gens, has d'entrar força endins perque et cobreixi una mica. El fons de l'aigua és com una catifa i hi ha peixets. En sortir de l'aigua he vist una senyal que advertia de cocodrils. El conductor ens havia advertit de no nadar prop de les mangraves. Li he tornat a comentar i diu que alguna vegada s'han vist per la platja i per això avisen.
En tornar a Cairns per sopar hem decidit tastar cocodril, ja havíem tastat cangur varies vegades i teníem ganes de tastar aquest reptil. El restaurant que hem triat ha estat un que ens han recomanat davant de l'oceà on hi ha la terminal del Ferry. Es diu Dundees's. El gust del cococril és una barreja de pavo i rap fet. Per la nostra sorpresa ens han donat un certificat conforme l'hem tastat!!!

1 comentari: