dimecres, 23 de setembre del 2009

De camí a Irlanda

El títol pot sorprendre, doncs en principi anar de Barcelona a Dublin com aquell que diu és gairebé com agafar l'autobús i per tant no ha de resultar gaire interesant més enllà del canvi climatològic degut a la diferència de latitud d'un pais a l'altre. Doncs res més lluny de la realitat. Per començar hem triat una companyia de baix cost que surt des de Reus. Primer cop que volem amb a quest tipus de companyies. L'arribada a l'aroport ha estat bona i de seguida hem vist el parking P3, es tracta d'un descampt de sorra dintre de l'aeroport que és gratuït. Això ens ha nat molt bé, ja tinc el cotxe a l'aeroport per la tornada. Tot semblava que anava perfectament fins que quan anàvem a embarcar han dit que el vol portava un retras de 3 hores que a hores d'ara ja és de 6 hores i a l'expectativa. Per això ens han donat un refrigeri.

Precisament l'altre dia comentàvem que tants avions i transports diferents que hem agafat en el nostre viatge i només hem tinut un retras d'1 hora en l'aeroport de Sydney en el vol cap a Melbourne. La resta tots puntuals. Menys ara, és clar!

L'aeroport de Reus és un aeroport molt convenient, per tamany, per les facilitats d'aparcament del cotxe, per com anar-hi des de Barcelona (pots agafar un autobus a Sants que costa 12 euros), però també té algun petit inconvenient, no hi ha endolls on connectar-te. Els endolls es troben molt a faltar a l'aeroport sobretot quan vas curt de bateria o quan has d'esperar molt. Tampoc hi ha wi-fi. Aquesta úĺtima mancança és comuna a bastants dels aeroports on hem estat (en tenen però és de pagament, per tant a efectes pràctics és com si no en tinguessin).

Per ser una companyia de baix cost t'has d'imprimir la targeta d'embarcament a casa i no tens seient assignat, per tant és ben bé com agafar l'autobús.

A Dublín volen dos companyies Ryanair i Aer Lingus. Ryanair des de Reus i Girona i Aer Lingus des de Barcelona. A ser possible sembla que interessa més volar amb Aer Lingus (proximitat i preus). Els costos de taxes d'aeroport són 18€ a Dublin i 34€ a Catalunya.

Sembla que arribarem a Dublin a la nit. I així ha estat.

La setmana que hem estat a Castellarnau ha passat tranquilament, fent gestions, veient familia i algun amic. Difícil de veure'ls perquè uns són a Turí, els altres a Irlanda i altres mig convalescents. La rebuda per part de la familia ha estat molt bona, ens han convidat a menjar, fet molt bons àpats i hem pogut xerrar i compartir, malgrat que no tot, el tema fotos haurà d'esperar. Hem passat per Guimerà a veure com estava Ca La Pascola i hem pogut comprovar la bona feina que fan l'Ana i la mama en la gestió de la casa. També hi ha hagut ocasió per anar al metge i curar una conjuntivitis.

Per primera vegada en molt de temps no hi ha hagut la tensió d'on anar, com anar-hi i qué fer. Un estat mental de tranquilitat. L'Angel varis dies s'ha despertat preguntant-se on era.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada